Analiza

ProfiPrint preia integral Randder

• Bookmarks: 361049


Compania românească Profi Print a anunțat că va prelua Randder, unul dintre cei mai importanți producători de print din România, începând cu luna august 2016. Fondat în 2003, Randder gestionează un portofoliu de peste 500 de clienți și înregistrează un volum anual de print în valoare de peste 1,2 milioane de euro.

ProfiPrint - Randder

“Preluarea Randder, atât din punctul de vedere al cotei de piață dar și al infrastructurii, devine o mișcare strategică pentru Profi Print care intră astfel în top 3 al industriei de producție publicitară din România. Decizia a venit firesc deoarece atât noi cât și Randder împărțim aceeași filosofie bazată pe un nivel de calitate ridicat al produselor și serviciilor oferite.” a declarat Adrian Profir, director general Profi Print.

Despre Profi Print
Profi Print este o companie specializată în producția publicitară cu o ofertă completă de servicii și produse având o experiență de 13 ani în domeniu și o cifră de afaceri de 1,8 milioane euro. Profi Print oferă întreaga gamă de produse customizate pentru comunicare vizuală de outdoor și indoor. Sediul companiei se află în zona industrială a Brăneștiului, lângă centura Bucureștiului, facilitățile de producție fiind aliniate la standardele occidentale din domeniu. Profi Print este atestată ISO 9001 și ISO 14001.

Similar Posts:

36 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1049 views
bookmark icon

Write a comment...