Default

Românii sărbătoresc câştigătorii AdPrint 2011

• Bookmarks: 17520


URSUS organizează în cinstea românilor premiaţi la AdPrint 2011 primul eveniment din seria „URSUS Inspiration Nights”, petrecerea „Romanian Winners AdPrint Party”, în cadrul careia va concerta Swing Republic featuring Karina Kappel. Evenimentul va avea loc în pe 19 aprilie, în clubul La Muse din strada Lipscani nr. 53. Accesul se va face numai pe bază de invitaţie.

Cele mai bune printuri din Europa, premiate de juriul AdPrint, vor fi expuse în perioada 20 aprilie – 19 mai pe un suport neconvenţional – gardul ce înconjoara Muzeul Naţional de Artă al României.

Expoziţia va cuprinde toți câștigătorii ediţiei a 12-a a festivalului ce premiaza exclusiv publicitatea în print. Juriul prezidat de Carl Le Blond – Deputy Executive Creative Director Ogilvy Group Rusia, care l-a avut coechipier pe Tony Strong, copywriter, AMV BBDO, London, a evaluat lucrările semnate de 72 de echipe de creaţie, provenite din 43 de agenţii europene.

Lucrările câștigătoare în cadrul competiției de anul acesta vor putea fi vizualizate şi online pe site-ul festivalului www.adprint.ro începând cu 20 aprilie 2011.

AdPrint este singurul festival european de publicitate care premiază cele mai bune echipe de creaţie pentru excelenţă în print. Misiunea AdPrint Festival este de a promova printul și valorile sale la nivel internaţional. Prin urmare, unul dintre principalele obiective ale festivalului pentru 2011 a fost să reunească cele mai bune printuri din Europa şi să le promoveze la adevărata lor valoare.

AdPrint se bucură de sprijinul partenerului sau tradiţional, Lürzer’s Archive şi, de asemenea, de suportul a doi noi parteneri pentru 2011: Art Directors Club of Europe (ADC*E) şi Berlin School of Creative Leadership.

(Sursă: comunicat de presă The Institute)

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
520 views
bookmark icon

Write a comment...