Analiza

Semnalistică la prețuri reduse

• Bookmarks: 20725


Compania GTMS a lansat pe piață panouri de lemn reciclabile, de mari dimensiuni, care pot fi imprimate cu imagini de foarte bună calitate pentru a obține aplicații grafice temporare sau permanente. Panourile sunt utilizate în construirea de incinte cu rol publicitar, standuri sau semne. Produsul se numește Visionply, iar compania susține că oferă mari beneficii în ceea ce privește protecția mediului, deși costurile acestuia sunt reduse.

Visionply este făcut din substraturi rezistente de furnir și MDF peste care este aplicat un strat special pentru a putea fi imprimat în mod corespunzător. Este util pentru aplicații în construcții publicitare sau în semnalistică.

Firma britanică GMTS imprimă plăcile pe o imprimantă flatbed cu uscare UV EFI Vutek. Conform directorului general, Dominik Short, proprietățile structurale și calitățile de imprimare ale produselor sale arată că acestea pot fi folosite în locul plăcilor din furnir și compuși de aluminiu care se utilizează în mod frecvent. Short spune că, prin utilizarea plăcilor Visionply, firmele de producție publicitară economisesc cel puțin 30-40%, iar calitatea imaginilor imprimate pe aceste plăci este la fel de bună ca cea a imaginilor printate pe panouri din compuși de aluminiu.

Plăcile pot fi reciclate sau chiar refolosite. Aplicații recente ale acestui produs s-au realizat pentru Festivalul Goodwood Vintage Festival din Sussex, Marea Britanie și pentru decorarea Casei Oglinzilor Wildwood din New Jersey, SUA.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
725 views
bookmark icon

Write a comment...