Analiza

Signalistică direcţională fluorescentă

• Bookmarks: 21642


Jessup Manufacturing Co. (McHenry, IL), companie specializată în tehnologie fluorescentă, aduce, în premieră pentru acest segment de piaţă, semnele ecologice Glo Brite® Ecō ExitTM PM100. Semnele direcționale de securitate sunt ideale pentru instalarea pe podelele din imediata apropiere a ieşirilor, în aer liber sau în medii umede.

Semnul este vizibil de la 30,47metri, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în spaţii de depozitare, de producţie sau depozite de vânzari an-gross. Tehnologia acestor semne fluorescente se bazează pe capacitatea materialului de absorbţie şi înmagazinare a luminii ambientale.

În timpul unei intreruperi de curent sau în situaţii de urgenţă (fumul rezultat în incendii) luminozitatea acestor semne ajută la ghidarea către ieşirile de urgenţă, reducând riscurile de panică sau de rănire.

Opţiunile de montare sunt multiple, LED-urile nu conţin materiale radioactive şi, pentru buna funcţionare, nu sunt necesare cabluri sau baterii de rezervă. Semnele pot fi mutate cu uşurinţă în altă locaţie, dacă reamenajarea spaţiului impune acest lucru.

Compania afirmă că o clădire cu 100 de semne fluorescente va salva mai mult de 3.500 dolari pe an din costurile pentru energie, reducând poluarea aerului cu aproape o jumatate de milion de kilograme de dioxid de carbon, comparativ cu utilizarea semnelor incandescente.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
642 views
bookmark icon

Write a comment...