Eveniment

SUA găzduieşte un târg specializat pentru electronice imprimate

• Bookmarks: 17407


Deşi reprezintă un segment relativ nou în industria imprimării, dar şi cea a sistemelor electronice, zona de electronice imprimate este una dintre tehnologiile cu cea mai rapidă creştere din lume.

Imprimarea electronicelor are aplicaţii în diverse zone de activitate, inclusiv în produse chimice, FMCG, sănătate, industria militară, publicitate şi tipografie. Acestea sunt câteva dintre argumentele lansării primului târg dedicat electonicelor imprimate, care va avea loc în perioada 30 noiembrie-1 decembrie 2011, la Centrul de Convenţii Santa Clara, SUA.

Expoziţia internaţională va trata toate aspectele acestor produse, începând de la aplicaţii, tehnologii, până la oportunităţi de business. De asemenea, vor fi prezentate cele mai recente apariţii în sectorul foliilor eclectronice imprimate, sisteme organice, celule fotovoltaice imprimate, dar şi tehnologii emergente.

Printed Electronics USA va avea loc concomitent cu evenimentul Photovoltaics IdtechEx, care se referă la ultimele trenduri în materie de energie solară. Participanţii vor avea acces la ambele evenimente. Pentru mai multe informaţii vizitaţi http://www.idtechex.com/printed-electronics-usa-11/pe.asp.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
407 views
bookmark icon

Write a comment...