Stiri

Tipografii români au intrat pe cel mai mare autodrom din Europa de Est

• Bookmarks: 501256


Pe 22 noiembrie invitatii evenimentului Safety Pack organizat de Antalis și susținut de MetsaBoard au petrecut câteva ore pe cel mai mare autodrom din Europa de Est.

„Siguranța” a fost conceptul în jurul căruia a gravitat evenimentul, fie că vorbim despre siguranța la volan sau siguranța pe care ți-o oferă alegerea unui carton folosit la packaging care scoate în evidență calitatea produsului.
Evenimentul a început cu o prezentare axată pe beneficii, iar Adrian Murăruș, reprezentantul producătorului în România a captat audiența cu aplicațiile dintre cele mai diverse, pe care MetsaBoard Prime FBB Bright New și MetsaBoard Classic FBB aflate în portofoliul Antalis le pot avea.
Participanții care au acceptat provocarea de a intra pe circuit au fost reprezentanții tipografiilor din România și curajoșii care au zis “da” invitației Antalis. Invitații care au rezistat atmosferei de sfârșit de toamnă au încercat mașinile pregătite pentru asfaltul circuitului, alături de piloții profesioniști. Participanții care au pus piciorul prima oară pe un autodrom au trăit senzațiile mersului cu mașina doar pe două roți sau cum e să conduci orbește ajutat de un copilot.

AU FOST CINCI ORE DE ENTUZIASM, ADRENALINĂ ȘI SENZAȚII UNICE, MEMORABILE
MetsaBoard Prime FBB Bright New este un carton albit cu spate cretat care este recomandat pentru ambalajele produselor de lux din industria cosmetică, a vinurilor și ciocolatei sau industria electronicelor. Disponibil în gramaje de la 170 la 380g/mp și pretabil pentru tipar offset și digital, garvură și flexo. Pentru contactul direct cu alimentele acest produs este acreditat.
MetsaBoard Classic FBB este un carton cretat recomandat pentru confecționarea ambalajelor pliabile. Disponibil în gramaje de la 200 la 340g/mp. Recomandat pentru ambalajele din industria alimentară, inclusiv pentru alimentele congelate dar și pentru industria farmaceutică.
Cartoanele îndeplinesc cele mai noi cerințe față de mediul înconjurător.

Similar Posts:

50 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1256 views
bookmark icon

Write a comment...