Analiza

Vino intre 19 si 22 septembrie, la Romexpo, să vezi

• Bookmarks: 31452


Cât de mult a evoluat tehnologia în printul digital!

Digital Print & Sign, singura expoziție dedicată tiparului digital și semnalisticii din România, se pregătește de start! Evenimentul se va desfășura în perioada 19-22 septembrie, în Pavilionul Central al celui mai mare centru expozițional din România, Romexpo.

Pe o suprafață de 6.000 mp, cei mai mari producători și distribuitori de echipamente, consumabile, materiale pentru imprimare, software, dar și furnizori de servicii pentru grafică, tipar digital și semnalistică își expun realizările de ultimă generație. Vizitatorii vor avea posibilitatea să asiste la demonstrații live și să observe eficientă, viteză și calitatea tiparului prezentat.

Dincolo de conceptul clasic al evenimentului, Digital Print & Sign reprezintă un punct de întâlnire pentru specialiștii industriei. În cadrul expoziției, va avea loc o sesiune de business networking, unde se vor dezbate problemele cu care se confruntă industria și se vor prezenta noi invenții pe partea tehnologică, a declarat Daniela Tarsay, Deputy General Manager Euroexpo. Astfel de momente vor fi cu atât mai interesante, cu cât multe dintre echipamentele expuse vor fi prezentate în premieră, după renumitul DRUPA.

La Drupa 2012, compania Canon a concentrat întreaga participare pe prezentarea unor aplicații de interes real pentru clienții din lumea printingului profesional. Ne-am propus sムaducem aceste soluții și partenerilor noștri din România în cadrul târgului Digital Print & Sign din aceastムtoamnăƒ, a declarat Victor Matei, Partner Channel Manager, Canon Business Solutions.

Konica Minolta va prezenta o gamムcompletムde sisteme de imprimare digitală și soluții software pentru îmbunăƒtățirea fluxurilor de lucru din cadrul diverselor proiecte. Pe lângムprezentarea beneficiilor printului digital, compania va prezența un nou concept ce va include servicii și consultanță cu privire la utilizarea echipamentelor digitale într-un mod cât mai eficient, a declarat Viorica Mocanu, Marketing Manager€“ în cadrul Konica Minolta Business Solutions România.

Mai mult decât atât, expozanții vor avea oportunitatea să interacționeze cu publicul într-un mod inedit. Vor printa cu echipamentele expuse o imagine furnizată de organizatori. Toate lucrăƒrile vor fi așezate în Galeria de artă digitală, un loc ce le va permite vizitatorilor să afle mai multe despre calitățile tehnologice ale imprimantelor dintr-o singură privire. Fiecare print va purta semnătura firmei și a echipamentului utilizat.

În plus, Epson va organiza un concurs pentru toți mânuitorii de aparate foto. Tema este “Fotografia de reportaj”, iar task-ul participanților este acela de a surprinde instantanee cât mai reușite în interiorul târgului. Specialiștii Epson le vor tipări pe cele mai bune și le vor expune în mijlocul vizitatorilor. În ultima zi a târgului, va avea loc jurizarea și premierea celor mai bune două fotografii realizate la Digital Print & Sign.

Cei care își doresc să ia parte la Digital Print & Sign pot descărca invitația, direct de pe site-ul evenimentului! Platforma online va genera invitația imediat ce veți completa câteva câmpuri cu datele dumneavoastră. Mecanismul este simplu și va facilitează accesul la Digital Print & Sign. Astfel veți putea evita aglomerația de la intrare, salvând timpul pierdut cu aceeași procedura la intrarea în pavilionul expozițional.

Digital Print & Sign va avea loc în paralel cu Gifts Show, unica expoziție dedicată exclusiv sectorului de obiecte promoționale, destinate eficientizării campaniilor de marketing și PR.

Pentru mai multe detalii, accesați www.printsign.ro și www.giftsshow.ro .

Similar Posts:

31 recommended
comments icon0 comments
0 notes
452 views
bookmark icon

Write a comment...