Analiza

Avery Graphics deschide o Academie online

• Bookmarks: 20452


Designerii, producătorii de semne şi de aplicaţii decorative îşi pot îmbunătăţi cunoştinţele pe domeniul artelor decorative urmând cursuri de instruire online.

Divizia de Aplicaţii Decorative şi Produse Reflectorizante Avery Dennison a deschis Academia Avery Graphics, care permite tuturor celor interesaţi de aplicaţiile decorative să urmeze cursuri online şi să aibă acces la informaţii pe această temă uşor, rapid, la orice oră din zi sau din noapte, stând în faţa propriului computer.

Academia oferă cursuri de instruire menite să exemplifice cum se pot obţine cele mai bune rezultate în acest domeniu, indiferent de aplicaţia decorativă autoadezivă utilizată.

Cursurile constau într-o serie de materiale video de genul „How to”, precum şi în module de studiu teoretic.

Subiectele acoperite includ selecţia materialelor în funcţie de decoraţiile care trebuie realizate, pregătirea şi curăţarea substraturilor, tehnici de aplicare (inclusiv colantarea vehiculelor) şi de întreţinere a produselor decorative.

În cadrul fiecărui modul de învăţare, cursanţii au posibilitatea să dea un test prin care să constate dacă au asimilat cunoştinţele. Notarea se face prin calificativele „Promovat”, „Respins”.

Cei interesaţi se pot înregistra pe website-ul www.academy.averygraphics.com

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
452 views
bookmark icon

Write a comment...