Analiza

Ce alegem: print sau poster digital de 75mm?

• Bookmarks: 27512


Esprit Digital a lansat, la Screen Expo – Londra, ceea ce se consideră a fi cel mai subţire panou digital cu două feţe din lume.

Panoul Wafer are încorporat un player multimedia care poate fi conectat prin Ethernet, 3G sau Wi-Fi, permiţând în acest fel afişarea graficelor în mişcare şi actualizarea conţinutului în timp real.

Reprezentanţii firmei producătoare susţin că aplicaţia are disponibilă opţiunea touch – screen şi este potrivită atât pentru afişarea conţinutului promoţional, cât şi pentru indicatoare de orientare.
Wafer are o înălţime de peste 2 metri şi are numai 75mm grosime.

Panoul are încorporat un sistem sofisticat care gestionează consumul de energie, evitându-se supraîncălzirea, iar consumul energetic este redus la cca 300w, mai puţin de o treime din consuml unui panou standard.

Wafer are o structură din oţel inoxidabil care îi maximizează durabilitatea, iar conţinutul HD poate fi încărcat şi gestionat de la distanţă.

James Brenner, director operaţional la Esprit, spune că: ,,Este un sistem care poate fi instalat în diferite moduri. În cazul în care clienţii noştri doresc un ecran subţire agăţat de un plafon, un panou interactiv într-un centru comercial sau chiar anunţuri faţă-verso de-a lungul unei pasarele de aeroport, atunci acest sistem poate fi uşor adaptat pentru a se potrivi.”

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
512 views
bookmark icon

Write a comment...