Analiza

Cea mai subţire ramă din lume

• Bookmarks: 18425


Sharp Corporation a anuntat lansarea unui nou sistem multi ecran cu dimensiunea ramei de 6,5mm.

Acesta este construit să încadreze noul monitor LCD, PN-V601. Dimensiunea redusă a ramei face posibilă alipirea monitoarelor şi obţinerea unui singur ecran video, fără îmbinări inestetice.
Se creează în acest fel noi posibilităţi de prezentare în spaţiile în care metodele convenţionale nu pot fi utilizate.

Iluminarea cu LED oferă o luminozitate mult mai uniformă atunci când se configurează sistemele de afişaj multi ecran. Luminozitatea de fundal poate fi controlată prin adăugarea unui senzor de luminozitate pentru a se potrivi ambientului unde este instalat. Reglajul intensităţii luminii conduce şi la o îmbunătăţire a eficienţei energetice.
Transportul, precum şi manipularea în timpul instalării, se face cu uşurinţă datorită dimensiunilor reduse ale fiecărei unităţi.

Unitatea principală are următoarele dimensiuni ale ramei: partea dreaptă şi de jos: 2. 4 mm; partea stângă şi de sus: 4. 1 mm.

Lăţimea ramei la îmbinarea unităţilor principale este de 6,5mm.

Combinând sistemul opţional PN-ZR01 Control Kit cu mai multe monitoare PN-V601 se obţine posibilitatea de a controla de la distanţă toate afişajele folosind o singură unitate de control.

O altă extensie opţională este Expansion Board (PN-ZB02) datorită căreia se pot realize inserţii suplimentare, inclusiv DVI-D, component video şi LAN.

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
425 views
bookmark icon

Write a comment...