Analiza

De ce particip la Digital Print&Sign

• Bookmarks: 20731


Mâine, miercuri, 19 septembrie 2012, se va deschide a doua ediție a târgului Digital Print&Sign. În continuarea materialului de săptămâna trecută prezentăm opiniile reprezentanților a două dintre cele mai importante companii din producția publicitară din Romănia care au ales să participe la această ediție a târgului Digita Print&Sign

Pop Ion Nicoale, Grupul PIN

O expoziție, este întotdeauna o sărbatoare, după părerea mea și a echipei PIN. Ne bucurăm pentru noi și pentru firmele din România, ori de câte ori un astfel de eveniment de amploare națională are loc. Este adevarăt că “vremurile” acestea mai puțin prietenoase, ne-au determinat să fim foarte riguroși cu bugetele de marketing, așa că… nu participăm în fiecare an cu stand.

Anul acesta este o “normalitate” pe care ne-o dorim cât mai des.
E firesc ca toti furnizorii să-și dorească o întalnire profesională de nivelul acesta cu partenerii de afaceri.

Un motiv important pentru noi este să ajutăm firmele – care au în vedere participarea la proiecte cu finanțare europeană – să își facă o idee completă despre felul în care Grupul PIN și oferta noastră de echipamente, îi poate ajuta in optimizarea strategiei de re/utilare.

De asemenea, este important ca toți clienții noștri să se întâlnească cu Echipa PIN și cu noutățile din oferta noastra de materiale și echipamente.
La materiale vom promova sub sloganul “Oracal pentru Toți” noile culori și structuri din seriile de Tuning Auto: “Oracal 970 si 975”.

Ne bucurăm că vom avea în stand: 2 Gravoare Laser Premium de la GCC – foarte apreciate și solicitate la nivel mondial și din ce în ce mai mult de firmele din România. De asemenea, prezentăm un printer large format in/outdoor Challenger, un Laminator de la producătorul nr.1 din lume – GMP Coreea, un Gravor Mecanic 2x3m, de putere mare și consacratele cutting plotere profesionale si Standard de la GCC- Taiwan. Regretăm că, noile Cutting Plottere Premium de la GCC, vor apărea pe piață abia în noiembrie 2012.

Credem că, cel mai important atuu al acestei expoziții este cunoașterea mai buna cu: a) Partenerii noștri; b) Competitorii noștri.
Iar la urmă, dar nu în ultimul rând, ocazia de a învăța unii de la alții… cu ocazia unui eveniment profesional deosebit de complex, valoros și costisitor.

Ma gândesc cu entuziasm și respect… la echipele de profesioniști care muncesc din greu pe parcusul mai multor luni, ma gândesc la bugetele semnificative care sunt puse în joc, la energiile concurențiale, la energiile emoționale care se desfășoară cu ocazia unui astfel de eveniment.

Mult Succes Tuturor !!

Cetățeanul PIN

Laurențiu Guriencu, director vânzări Geplast

Când ați luat decizia participării la actuala ediție a Digital Print&Sign?
Încă din 2011, am decis ca 2012 va fi anul revenirii noastre la Digital Print&Sign, dorindu-ne să prezentăm vizitatorilor noștri, noul segment de produse” Sisteme profesionale de expunere.” Acest lucru a fost întărit și de faptul că evenimentul se întoarce acasă, la Romexpo, un spațiu mult mai potrivit pentru acest gen de acțiuni.

Faceți un top 3 al motivelor pentru care ați hotarat să particpați la acest eveniment.

  1. nevoia de împrospătare a informațiilor legate de activitatea Geplast și aducerea acestora în atenția partenerilor existenți si potențiali.
  2. întoarcerea Digital Print&Sign la centrul expozițional Romexpo
  3. dorința de a întelege, folosind și această oportunitate ( DP&S ), nevoile curente ale companiilor ce activează în segmentul de producție de publicitate.

Care sunt, în viziunea dvs, atuu-urile acestui eveniment?
În ultimii ani, interesul jucătorilor din acest domeniu a fost destul de scăzut pentru evenimente de acest gen. După o perioadă de criză prelungită, cred că acest eveniment, acum, mai mult ca oricând, are posibilitatea de a strânge laolaltă principalele companii din domeniu, astfel constituindu-se într-o excelentă ofertă pentru vizitatorii specializați.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
731 views
bookmark icon

Write a comment...