Eveniment

Imprimanta Inca Onset S20, promovată intens la IPEX

• Bookmarks: 14425


,,IPEX este o oportunitate excelentă pentru a evidenţia capacitatea Inca Onset S20 şi pentru a demonstra de ce a devenit lider de piaţă într-un timp atât de scurt “, a declarat Linda Bell, CEO, Inca Digital.

Introducerea acestei imprimante pe piaţa de profil a avut loc anul trecut, oferind companiilor posibilitatea abordării unei game variate de materiale într-un timp redus şi la costuri competitive. Aceasta oferă posibilitatea de a imprima integral,de la margine la margine, substraturi cu o grosime de 50mm şi lăţime de 3,14mx1,6m, la o viteză de imprimare de 76,19m2 /oră. Un alt avantaj este capacitatea de control a finisării materialului, fiind posibilă o finisare mată, satinată sau lucioasă, în funcţie de specificitatea aplicaţiei.

Versatilitatea acesteia în ceea ce priveşte gama de produse imprimabile (POS, backlit, frontlit, signalistică etc.), cât şi flexibilitatea de a alege o configuraţie de culoare optimă sunt elementele care contribuie la succesul de piaţă al imprimantei.

Introducerea culorilor light cyan şi light magenta i-au extins aplicabilitatea către noi oportunități de profitabilitate pentru imprimante.

Claritatea şi fineţea detaliilor sunt elemente cheie pentru publicitatea de tip POS şi, în special, pentru prezentările produselor din domeniul cosmeticii şi modei. Şi aici, imprimanta de format mare Inca îşi găseşte aplicabilitate, datorită cernelii Uvijet Ultratone şi capetelor de imprimare cu o capacitate de 28 picolitri. Se obţine astfel o redare fidelă a tonurilor deschise(gri) şi o calitate superioară a imaginii.

La IPEX, în cadrul standului Fujifilm, va fi evidențiat beneficiul integrării software-ului RPC(Print Run Controller) care încorporează elemente diferite într-un singur ordin, indiferent dacă acestea sunt imagini sau variaţii de text sau limbă. Acest soft devine foarte util atunci când este necesară imprimarea în cantitate variabilă a unui număr mare de imagini.
RPC are capacitatea de a eficientiza procesul de producţie global, permiţând utilizatorilor să programeze ordinea de imprimare pentru a preveni întreruperea fluxului producţiei şi să reducă erorile.

Similar Posts:

14 recommended
comments icon0 comments
0 notes
425 views
bookmark icon

Write a comment...