Eveniment

Incep primele cursuri How to Print „The eXpected” din anul 2015

• Bookmarks: 29559


Cursurile How to Print „The eXpected” încep în acest an cu două sesiuni dedicate proceselor de tipar digital. Astfel, în funcţie de tehnologia de tipar digital pe care doriţi s-o aprofundaţi, vor fi organizate două workshop-uri, primul în luna februarie, dedicat tehnologiei digitale Large Format (25 – 26 Februarie) şi al doilea în lună martie, dedicat tehnologiei digitale Small Format ( 11 – 12 Martie).

Ambele vor fi susţinute de Dorin Piţigoi, Color & Standardization expert și Authorized X-Rite/Pantone Education Partner.
În urma participării la aceste workshop-uri de două zile, foarte interactive și cu aplicaţii practice, veţi dobândi o înţelegere generală a unui sistem digital de tipar pe format lat, respectiv pe format mic și a funcţionalităţii procesului de producţie, precum și cunoștinţe privind implementarea practică a managementului de culoare, controlului calităţii și a tehnicilor de verificare, dar și metode de manipulare a datelor de culoare și de standardizare:

  • Conţinutul este împărţit în subiecte dedicate, pentru a acoperi etapele importante ale unui proces normal de tipar digital LFP (25 – 26 Februarie), respectiv SFP (11 – 12 Martie)
  • Scopul acestui training este acela de a evidenţia toate componenetele majore care, înţelese corespunzător ca funcţionalitate și controlate, vor asigura un proces de producţie previzibil și coherent
  • Exerciţiile practice vor asigura dobândirea abilităţilor și cunoștinţelor necesare clarificării problemelor majore întâlnite în practică, pentru o implementare armonioasă a conceptului

Cursul digital Small Format se află la prima ediţie, fiind organizat ca urmare a interesului în creştere privind evaluarea culorii şi a calităţii imaginii pe suporturi de tipar variate.
Cursurile How to Print „The eXpected” sunt susţinute de Dorin Piţigoi atât în România cât şi la nivel internaţional, la Regensdorf, Elveţia. Cursurile din România sunt susţinute în limba română.
Preţul pentru o sesiune (două zile) de workshop este de 500€ fără TVA. La sfârșitul cursului, veţi primi o diplomă X-Rite care va atesta participarea dumneavoastră.
Grupurile beneficiază de discounturi speciale, după cum urmează:
– Pentru două persoane înscrise din cadrul aceleiași companii, al doilea participant beneficiază de 20% discount;
– Pentru trei sau mai multe persoane înscrise din cadrul aceleiași companii, tot grupul beneficiază de 30% discount;
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să completaţi formularul de înregistrare sau contactaţi echipa Grup Transilvae la telefon: 0748 025 014 , e-mail: mk@transilvae.ro.

Dorin Piţigoi este activ în industria de tehnologie grafică de peste 18 ani, oferind instruire, suport şi consultanţă specializată cu privire la aspecte legate de managementul culorilor, controlul proceselor de imprimare şi metrologia specifică, controlul şi asigurarea calității, standardizare.

În calitate de președinte al comitetului tehnic ASRO CT 382 Tehnologia Grafică, expert desemnat și șef al delegației române la ISO TC 130 Tehnologia Grafică, Dorin Piţigoi participă activ la diferite grupuri și standarde de lucru, fiind de asemenea editorul actual al ISO / TS 15311-3, Tehnologia Grafică – Cerințe de tipar pentru producția comercială și industrială – Partea 3: Imprimarea de Format Mare. Alte activități includ participarea în organizații profesionale precum comitetul tehnic Digital Printing Working Group găzduit de Fogra, participarea la diferite simpozioane și conferințe internaționale în calitate de prezentator, realizarea de articole în reviste de specialitate, susţinerea de cursuri și seminarii pentru furnizorii de servicii de imprimare, responsabili de marcă şi responsabilii de achiziţii de produse tipărite în vederea promovării conceptelor, transferului de de cunoştinţe şi creşterii gradului de receptivitate.

Similar Posts:

29 recommended
comments icon0 comments
0 notes
559 views
bookmark icon

Write a comment...