Stiri

Workshop: How to print “The eXpected” using conventional printing technologies

• Bookmarks: 26528


Nu rataţi a doua sesiune a workshop-urilor

How to print “The eXpected” using conventional printing technologies: flexo și ofset

 

Grup Transilvae vă invită la workshop-urile avansate How to print “The eXpected” using conventional printing technologies, susţinute de Dorin Pitigoi, Color & Standardization expert și Authorized X-Rite/Pantone Education Partner.

În funcţie de tehnologia de tipar convenţional pe care doriţi s-o aprofundaţi, puteţi opta pentru una dintre cele două sesiuni organizate în luna iulie:

3 – 4 Iulie 2013 – workshop specific pentru tehnologia OFSET;
10 – 11 Iulie 2013 – workshop specific pentru tehnologia FLEXO;

În urma participării la aceste workshop-uri de două zile, foarte interactive și cu aplicaţii practice, veţi dobândi o întelegere generală a unui sistem de tipar ofset, respectiv flexo și a functionalităţii procesului de producţie, precum și cunoștinţe privind implementarea practică a managementului de culoare, controlului calităţii și a tehnicilor de verificare, dar și metode de manipulare a datelor de culoare și de standardizare:

 

►   Conţinutul este împărţit în subiecte dedicate, pentru a acoperi etapele importante ale unui proces normal de tipar ofset (3 – 4 Iulie 2013), respectiv flexo (10 – 11 Iulie 2013).
►   Diferenţa între cele două sesiuni constă în explicaţiile și aplicaţiile practice, orientate pentru fiecare tehnologie în parte.
►   Scopul acestui training este acela de a evidenţia toate componenetele majore care, înţelese corespunzător ca funcţionalitate și controlate, vor asigura un proces de producţie previzibil și coerent.
► Exerciţiile practice vor asigura dobândirea abilităţilor și cunoștinţelor necesare clarificării problemelor majore întâlnite în practică, pentru o implementare armonioasă a conceptului.

 

Preţul pentru o sesiune (două zile) de workshop este de 350€ fără TVA. La sfârșitul cursului, veţi primi o diplomă X-Rite care va atesta participarea dumneavoastră.

Datorită numărului limitat de locuri disponibile, vă recomandăm să vă înregistraţi acum, completând   formularul de înregistrare sau contactand echipa Grup Transilvae la e-mail: mk@transilvae.ro | telefon: 0748 025 014. 

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
528 views
bookmark icon

Write a comment...