Eveniment

Early Bird: 20% discount pentru inscrierea la How to print “The eXpected” digital LFP & packaging

• Bookmarks: 28443


In luna februarie a anului viitor vor avea loc doua noi sesiuni ale workshop-urilor avansate How to print “The eXpected” sustinute de Dorin Pitigoi, Color & Standardization expert si authorized X-Rite/Pantone Education Partner. In functie de tehnologia de tipar pe care doriti s-o aprofundati, aveti la dispozitie doua optiuni: sesiunea din 12-13 Februarie dedicata sistemelor digitale de tipar pe format lat sau sesiunea din 20-21 Februarie dedicata aplicatiilor pentru industria de ambalaje.

imagine_1

Beneficiati de 20% discount pentru fiecare participant, in cazul in care va inregistrati pana la 10 Ianuarie 2014* (Early Bird). De asemenea, beneficiati de 10% discount incepand cu al doilea participant de la aceiasi companie, indiferent de perioada inregistrarii.

Taxa de participare pentru o sesiune (doua zile) de workshop este de 350€ fara TVA. La sfarsitul cursului, veti primi o diploma X-Rite care va atesta participarea dumneavoastra.

Workshop-ul dedicat aplicatiilor specifice industriei de ambalaje va fi organizat pentru prima oara in cadrul sesiunilor How to print “The eXpected”. Workshopul dedicat sistemelor de tipar digital pe format lat se afla la cea de-a doua editie. Mai jos regasiti un videoclip cu cateva secvente din editiile anterioare ale How to Print „The eXpected”, organizate in acest an:

imagine_2

In urma participarii la aceste workshop-uri foarte interactive si cu aplicatii practice, veti dobandi o intelegere generala a unui sistem de tipar digital pe format lat, respectiv a unui sistem dedicat aplicatiilor pentru industria de ambalaje si a functionalitatii procesului de productie, precum si cunostinte privind implementarea practica a managementului de culoare, controlului calitatii si a tehnicilor de verificare, dar si metode de manipulare a datelor de culoare si de standardizare:

 

► Continutul este impartit in subiecte dedicate, pentru a acoperi etapele importante ale unui proces normal de tipar digital, respectiv aplicatii pentru ambalaje.
► Diferenta intre cele doua sesiuni consta in explicatiile si aplicatiile practice, orientate pentru fiecare tehnologie in parte.
► Scopul acestui training este acela de a evidentia toate componenetele majore care, intelese corespunzator ca functionalitate si controlate, vor asigura un proces de productie previzibil si coerent.
► Exercitiile practice vor asigura dobandirea abilitatilor si cunostintelor necesare clarificarii problemelor majore intalnite in practica, pentru o implementare armonioasa a conceptului.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati echipa Grup Transilvae.
*Data limita pentru discount-ul Early Bird este 10 Ianuarie 2013. Pentru inregistrare trebuie efectuata plata integrala. 
Showroom Grup Transilvae: Bucuresti, Str. Musat Constantin nr. 63 (click aici pentru harta).
Workshop-ul este sustinut in limba romana. Ne rezervam dreptul de anula sau comasa cursurile, in cazul in care nu se inscriu minim 3 participanti.

Similar Posts:

28 recommended
comments icon0 comments
0 notes
443 views
bookmark icon

Write a comment...