Eveniment

Nu ratati a doua sesiune a workshop-urilor “How to print The eXpected”

• Bookmarks: 32484


Grup Transilvae va invita la workshop-urile avansate How to print “The eXpected” using conventional printing technologies, sustinute de Dorin Pitigoi, Color &Standardization expert si Authorized X-Rite/Pantone Education Partner.

In functie de tehnologia de tipar conventional pe care doriti s-o aprofundati, puteti opta pentru una dintre cele doua sesiuni organizate in luna iulie:

– 3 – 4 Iulie 2013 – workshop specific pentru tehnologia OFSET;
– 10 – 11 Iulie 2013 – workshop specific pentru tehnologia FLEXO;

Banner-950-X-372

In urma participarii la aceste workshop-uri de doua zile, foarte interactive si cu aplicatii practice, veti dobandi o intelegere generala a unui sistem de tipar ofset, respectiv flexo si a functionalitatii procesului de productie, precum si cunostinte privind implementarea practica a managementului de culoare, controlului calitatii si a tehnicilor de verificare, dar si metode de manipulare a datelor de culoare si de standardizare:

  • Continutul este impartit in subiecte dedicate, pentru a acoperi etapele importante ale unui proces normal de tipar ofset (3 – 4 Iulie 2013), respectiv flexo (10 – 11 Iulie 2013).
  • Diferenta intre cele doua sesiuni consta in explicatiile si aplicatiile practice, orientate pentru fiecare tehnologie in parte.
  • Scopul acestui training este acela de a evidentia toate componenetele majore care, intelese corespunzator ca functionalitate si controlate, vor asigura un proces de productie previzibil si coerent.
  • Exercitiile practice vor asigura dobandirea abilitatilor si cunostintelor necesare clarificarii problemelor majore intalnite in practica, pentru o implementare armonioasa a conceptului.

Pretul pentru o sesiune (doua zile) de workshop este de 350 euro fara TVA. La sfarsitul cursului, veti primi o diploma X-Rite care va atesta participarea dumneavoastra.

Datorita numarului limitat de locuri disponibile, va recomandam sa va inregistrati acum, completand formularul de inregistrare sau contactand echipa Grup Transilvae la e-mail: mk@transilvae.ro| telefon: 0748 025 014.

Data limita pentru inregistrare este Vineri, 28 Iunie 2013 pentru workshop-ul ofset, respectiv Vineri, 5 Iulie 2013 pentru workshop-ul flexo.

Pentru informatii privind agenda acestor evenimente, puteti descarca fisierul de mai jos, care include programul lor complet.

Agenda How to print The eXpected using conventional printing technologie…

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
484 views
bookmark icon

Write a comment...