Eveniment

Mai sunt doar doua saptamani pana la workshop-urile How to print “The eXpected” digital LFP & packaging

• Bookmarks: 32460


In luna februarie vor avea loc doua noi sesiuni ale workshop-urilor avansate How to print “The eXpected” sustinute de Dorin Pitigoi, Color & Standardization expert si authorized X-Rite/Pantone Education Partner. In functie de tehnologia de tipar pe care doriti s-o aprofundati, aveti la dispozitie doua optiuni: sesiunea din 12-13 Februarie dedicata sistemelor digitale de tipar pe format lat sau sesiunea din 19-20 Februarie dedicata aplicatiilor pentru industria de ambalaje.

Banner-950-X-372

Beneficiati de 10% discount incepand cu al doilea participant de la aceiasi companie, indiferent de perioada inregistrarii.

Taxa de participare pentru o sesiune (doua zile) de workshop este de 350€ fara TVA. La sfarsitul cursului, veti primi o diploma X-Rite care va atesta participarea dumneavoastra.

Workshop-ul dedicat aplicatiilor specifice industriei de ambalaje va fi organizat pentru prima oara in cadrul sesiunilor How to print “The eXpected”. Workshopul dedicat sistemelor de tipar digital pe format lat se afla la cea de-a doua editie.

Mai multe informații găsiți aici

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
460 views
bookmark icon

Write a comment...