Eveniment

Industria de print are acum un târg eco

• Bookmarks: 20 • Comments: 1672


Industria imprimării are un nou eveniment specializat, care se concentrează pe producţia sustenabilă a print-urilor din sectoarele retail, indoor, POP şi ambalare. Prima ediţie a nou-lansatului EcoPrint Europe va avea loc în perioada 26-27 septembrie 2012, la Berlin.

Expoziţia este organizată de compania FM Brooks, care face parte din Grupul MackBrooks Exhibitions. EcoPrint îşi propune să reunească o comunitate formată din furnizori din industrie, care au adoptat strategii sustenabile pentru producţie, precum şi companii responsabile pentru dezvoltarea celor mai noi sisteme de acest tip.

Organizatorii consideră că aceste elemente vor ajuta la dezvoltarea industriei de profil, prin îmbunătăţirea performanţelor pentru procesul de imprimare şi a marjelor de profit.

“EcoPrint se concentrează pe afacerile sustenabile. Considerăm că adevăratele rezultate eco vin în urma îmbunătăţirii eficienţei, a cantităţii de reziduuri, dar şi prin implementarea unei strategii reale de administrare a proceselor de producţie, a departamentului de vânzări şi a campaniei de marketing”, afirmă Frazer Chesterman, directorul FM Brooks.

Organizatorii susţin că industria are preconcepţii legate de elemental eco, iar mulţi dintre furnizori consideră că iniţiativele eco-friendly implică investiţii mari, și că prin urmare imprimarea eco nu este viabilă din punct de vedere comercial.

“E mai bine să începi procesul de tranziţie către procese sustenabile acum, când nimeni nu îţi forţează mâna. În curând legislaţia ar putea constrânge proprietarii de business să îmbunătăţească procesele de imprimare, prin integrarea unor elemente eco”, conchide Marcus Timson, director asociat FM Brooks.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon1 comment
1 notes
672 views
bookmark icon

One thought on “Industria de print are acum un târg eco

    Write a comment...