Analiza

Material textil de reducere a sunetului

• Bookmarks: 17480


Fiecare cadru de aluminiu se va transforma într-un cadru acustic prin utilizarea materialului Sound Absorbing Velt. Prin acest sistem se pot obține rezultate semnificative de reducere a sunetului/zgomotului în birouri, cinematografe, baruri, restaurante, magazine sau oriunde se folosesc aceste cadre.

Sound Absorbing Velt este un material textil, neimprimabil, cu caracteristici foarte bune de absorbție a sunetului. Cu ajutorul lui, unda sonoră nu va fi reflectată, ci va fi absorbită de către cadru.

Majoritatea materialelor uzuale nu sunt potrivite, deoarece redau sunetul în mediul ambiant. Straturile sau cernelurile cu polimerizare UV reflectă, de asemenea, sunetul, pentru că închid porii țesăturii și de aceea nu sunt potrivite pentru absorbție. În schimb, cernelurile Latex nu reflectă sunetul atât de mult, în mare parte pentru că nu închid porii țesăturii. Nici cernelurile prin sublimare nu reflectă sunetul.

Pentru acest sistem este foarte importantă grosimea cadrului (a ramei): cu cât e mai gros cadrul sau cu cât este mai mare distanța până la perete în spatele materialului textil, cu atât e mai bună absorbția sunetului. Pentru o reducere de calitate a sunetului, cadrul trebuie să aibă minim 7cm grosime, fără să se ia în calcul grosimea țesăturii.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
480 views
bookmark icon

Write a comment...