Analiza

PIN PLUS PIN este dealer-ul exclusiv al produselor BIGPRINTER în România.

• Bookmarks: 25534


BIGPRINTER Digital innovations – cel mai mare producãtor din Rusia de imprimante UV, cutter plane şi routere CNC, a ales firma Pin Plus Pin ca distrbuitor local. “ PIN PLUS PIN ” este cunoscutã ca furnizor de materiale şi echipamente pentru piaƫa românească de publicitate şi face parte din Grupul de firme PIN, înfiinƫat in 1985.

big_printer

“ Suntem foarte încântaƫi de colaborarea cu GRUP PIN ”, a declarat Arkadiy AGAMIROV, General Manager BIGPRINTER. “ Conform dlui Agamirov, BIGPRINTER a evaluat mai mulƫi potenƫiali parteneri înainte de a alege “ Pin Plus Pin ”. “ De asemenea, membrii echipei Pin Plus Pin par foarte buni colaboratori, la nivel personal ”, a mai declarat dl. Agamirov. ” Suntem nerãbdatori sã le oferim sprijinul nostru total pentru activitãƫile lor de promovare din România.“

“BIGPRINTER furnizeazã produse de top pentru producƫia publicitarã şi nu numai. Firma oferã soluƫii şi pentru industria mobilei şi cea de procesare a sticlei”, a declarat Ion Nicolae POP, General Manager al companiei “ PIN PLUS PIN ”.

“ Distributia produselor BIGPRINTER este un câştig important pentru noi. Suntem fericiƫi cã am fost aleşi parteneri/câştigatori. Ştim cã existã deja un interes foarte serios – manifestat şi de clienƫii români – cãtre produsele BIGPRINTER”, a adãugat Ion Nicolae POP.

Compania BIGPRINTER a fost înfiinƫatã in 2002 şi a demarat producƫia de echipamente în anul 2008. Cotatã ca fiind producãtorul numãrul 1 de echipamente UV din Rusia, firma îşi continuã – permanent – eforturile pentru dezvoltarea Reƫelei Globale de Vânzãri.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
534 views
bookmark icon

Write a comment...