Analiza

Premiile concursului de fotografie de la Digital Print&Sign

• Bookmarks: 20472


Concursul de fotografie din cadrul Digital Print&Sign 2010 și-a desemnat câștigătorii în cadrul unui eveniment desfășurat pe 4 octombrie la Sala Dalles din București. Au existat patru laureați, fiecare companie care a sponsorizat concursul desemnând câte un câștigător.

Concursul de fotografie din cadrul Digital Print&Sign realizat cu sprijinul companiilor Epson, Nikon, Adobe și 4K Broadcast Solutions a avut patru câștigători.

Epson l-a desemnat câștigător pe Bogdan Peptine, care a primit o imprimantă foto profesională A2+ Epson Stylus Pro 3880 și un set de hârtie fotografică Epson.

Nikon l-a preferat pe Robert Reghină și i-a oferit un aparat Nikon D5000 Double Zoom Kit AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR + AF-S DX NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G ED VR.

4K Broadcast Solution a premiat-o pe Diana Constantin cu o zi de shooting în studioul foto al companiei.

Câștigătoarea Adobe a fost Alexandra Pașca, care a obținut o licență Adobe Photoshop Mater Collection CS5.

Premiile acordate au avut o valoare totală de peste 5.000 EUR.

La concurs s-au înscris 84 de participanți care și-au putut ridica fotografiile la festivitatea de premiere.

Juriul a fost format din reprezentanți Epson, Nikon, Adobe și 4K Broadcast Solutions și a fost prezidat de fotograful Francisc Vaida, profesor de fotografie la Centrul de Pregătire Profesională în Cultură și profesor de fotografie al Universității Populare de Artă „Ioan Dalles” din București.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
472 views
bookmark icon

Write a comment...