Analiza

Sistem pentru instalarea literelor iluminate cu LED

• Bookmarks: 8383


Divizia specializată în producţia de cabluri a Paige Electric a adus pe piaţă Paige Premium LED cable, un sistem complet de conectare a cablurilor pentru literele iluminate cu LED.

Cablurile integrate într-un dispozitiv compact respectă regulile de securitate şi calitate impuse de standardele din domeniu, asigurând o rezistenţă solară timp de 720 ore.

Proiectat pentru construirea literelor iluminate cu LED pentru semnalistică, sistemul are markeri de identificare pe toată lungimea sa, cu scopul de a se realiza un calcul precis al lungimii de cablu utilizate.

Sistemul are două componente: cablul Plus Premium LED şi Paige Wall Buster.

Cablul Plus Premium LED este livrat într-o cutie de carton complet reciclabilă, nefiind rulat pe o bobină. Paige Wall Buster, un dispozitiv proiectat special pentru acest tip de aplicaţii şi alcătuit din două părţi care protejează cablul, scade costurile materialului, deoarece nu mai este necesară realizarea de găuri foarte mari în timpul instalării. Folosind acest sistem, găurile pentru instalare au dimensiunile de numai 23/41 cm.

Asamblarea printr-un procedeu similar capsării reduce costurile legate de forţa de muncă prin facilitarea instalării, reducând semnificativ timpul de muncă (câteva secunde faţă de câteva minute sau ore în cazul unei instalaţii obişnuite).

Designul a fost minuţios conceput, astfel încât să nu existe colţuri ascuţite sau metalice care ar putea intra în contact cu diverse conductoare, reducând eventualele erori de funcţionare.

Conform oficialilor companiei, produsul îmbină absolut toate elementele de care un producător de semnalistică are nevoie pentru instalarea literelor iluminate cu LED.

Similar Posts:

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
383 views
bookmark icon

Write a comment...