Analiza

Socializarea, un impuls pozitiv pentru business

• Bookmarks: 14418


Reţelele de socializare au început să fie utilizate intens de companii deoarece oferă posibilitatea interacţionării simple şi rapide cu potenţialii clienţi şi promovarea targetată a brandului. Pe lângă interacţiunea companii-clienţi, se conturează vizibil un nou trend: companiile din aceeaşi branşă comunică mai intens și-și acordă o atenție sporită.

Un efect vizibil al dorinței crescute de interacțiune este apariția unei multitudini de grupuri specializate pe anumite domenii, demne de menţionat pentru domeniul producţiei publicitare fiind cele de pe LinkedIn, dedicate segmentului de print digital.

Aceste grupuri sunt extrem de utile pentru cei înscrişi, prin intermediul acestora schimbându-se opinii și circulând sfaturi legate de probleme punctuale, dar și oportunități de proiecte noi și contacte utile.

Aceste grupuri pot fi utilizate de companii și pentru trainingul noilor angajaţi, întrucât ele expun și dezbat teme care permit contactul celor mai puțin informați cu noutăţile pieţei locale şi internaţionale. Discuțiile inițiate în aceste zone virtuale de socializare oferă însă și un cadru generos de soluţii concrete la probleme cu care se poate confruntă orice afacere. Mai jos sunt listate cele mai relevante entități create în spațiul virtual. Vizitarea frecventă a acestora și implicarea activă în dialog poate deschide uși către idei și resurse informaționale prețioase. Aviz amatorilor.

Digital Printing este un grup internaţional creat pentru cei care lucrează în domeniul printului digital. Membrii înscrişi provin din medii asociate printului digital, însă nu sunt limitaţi doar la acesta. Ei sunt producători orientați spre imprimare în format mare, serigrafie, imprimare digitală offset, precum şi furnizori şi revânzători.

Digital Printing Network este structurat ca un forum de discuţii între profesionişti. Aici se schimbă idei şi se iniţiază acţiuni ce au drept scop îmbunătăţirea tehnologiilor existente. Grupul are un statut oarecum exclusivist, deoarece acceptarea noilor înscrişi se face după o analiză atentă a profilului acestora.

Inkjet – global platform este o platformă structurată în cinci segmente, fiecare funcţionând ca o bază de date pentru cei care lucrează în domeniul tehnologiilor inkjet. Această bază de date cuprinde firme care oferă aplicaţii în printul pe textile, prototipuri 3D, diplay şi bio-inginerii, comsumabile, softuri şi kituri. Lista mai cuprinde firme cu revânzători de print, agenţii de publicitate, producători şi distribuitori de echipamente şi are un segment dedicat instrumentelor de marketing. Acesta din urmă include o listă amplă cu publicaţii şi portaluri de specialitate, cu firme de cercetare de piaţă, asociaţii şi organizatori de evenimente dedicate acestei industrii.

Forumul de discuţii The Praetorians este destinat tiparului digital și tiparului comercial. Înscrierile sunt deschise oricărei persoane interesate de domeniu.

Digital printing for offset printers – PLANOPRINT mijloceşte schimbul de idei despre soluţiile de print digital şi despre pieţele de nişă.

Similar Posts:

14 recommended
comments icon0 comments
0 notes
418 views
bookmark icon

Write a comment...