Eveniment

Verla a adus “Revoluția textilelor” la București și Cluj

• Bookmarks: 31850


Pe 17 și 18 iunie, la Cluj și Bucuresti a avut loc ”Revoluția Textilelor”, un eveniment marca Verla, în care au fost prezentate aplicații ale textilelor în publicitate și decorațiuni interioare.

4

Invitatul special a fost dl. Marc Nitsche, General Manager și co-proprietar al companiei germane A.Berger GmbH. Prezentarea acestuia s-a bazat mai mult pe oferirea de idei participanților privind aplicațiile textilelor imprimabile digital în lumea decorațiunilor interioare, domeniu foarte puțin exploatat în România.

S-a discutat despre idei de afaceri aplicate déjà în alte țări, îndreptate spre anumite nișe de piață, încă neexploatate, care duc la realizarea de profit imediat cu o investiție inițială minimă și cu eforturi reduse din partea celor implicați.

6

Seminarului interactiv a continuat cu prezentarea casetelor luminoase realizate cu materiale textile, inclusiv pașii pentru realizarea acestora, accentul punându-se pe trucuri și secrete privind tehnologiile de imprimare a textilelor destinate acestor aplicații.
1

Evenimentul s-a încheiat cu prezentarea celor mai noi sisteme de afișare folosite la evenimente, lansări de produse sau în magazinele de prezentare, majoritatea fiind sisteme modulare din aluminiu, foarte ușor de transportat și asamblat de către oricine.

Pentru mai multe detalii despre produsele amintite, specialiștii Verla vă stau la dispoziție pentru consiliere şi suport, oferindu-vă toate informaţiile de care aveţi nevoie, prin intermediul managerilor zonali şi a echipelor de vânzări din Cluj şi Bucureşti.

3

Similar Posts:

31 recommended
comments icon0 comments
0 notes
850 views
bookmark icon

Write a comment...