Eveniment

Viscom Italia 2009 – un punct de cotitură pentru comunicarea vizuală

• Bookmarks: 28504


Dorinţa de a lăsa criza economică în urmă, căutarea de noi idei pentru reinventarea afacerilor şi şansa de a lua acasă uneltele necesare pentru a începe 2010 cu dreptul, au reprezentat ingredientele care au făcut din Viscom Italia 2009 un succes notabil.

Desfăşurat în perioada 5 – 7 noiembrie, Viscom Italia 2009 s-a concentrat nu numai pe tehnologiile oferite de peste 500 de furnizori italieni şi străni, dar şi pe aplicaţii şi soluţii de comunicare personalizate. Expoziţia a avut parte de noi categorii de vizitatori: manageri şi profesionişti din industia prelucrătoare, din lumea arhitecturii şi a designului interior, dar şi din universul comerţului cu amănuntul. 19,510 de profesionişti au trecut pragul expoziţiei pe parcursul celor trei zile, arătându-se încântaţi de abordarea de tipul contactului direct. Inovaţia a marcat toate segmentele expoziţiei, de la tehnologii de imprimare digitală de format mare, până la semne luminoase care îşi schimbă forma, dimensiunea şi culoarea, display-uri sau structuri din aluminiu pentru sisteme de expunere a semnelor.

Principalele puncte de atracţie pentru vizitatori le-au reprezentat holografia şi ecranele 3D care nu necesită ochelari speciali, noile tehnici de „tatuare” a pereţilor care permit crearea unor fresce, prin transferarea de imagini digitale pe pereţi

, cu o durată de viaţă foarte mare datorată utilizării unei pelicule acrilice. De asemenea, s-au evidențiat noi tehnici termoadezive, pelicule şi cerneluri create special pentru decoraţiunile interioare şi sectorul contrucţiilor, precum şi sistemele interactive. Foarte popular printre vizitatori a fost standul „Digital Signage by Viscom,” care le-a oferit acestora şansa de a descoperi cele mai avansate tehnologii de comunicare digitală şi de a participa la diferite workshop-uri pentru a afla mai mult despre posibilele aplicaţii în acest domeniu.

Similar Posts:

28 recommended
comments icon0 comments
0 notes
504 views
bookmark icon

Write a comment...