Eveniment

Verla se focusează pe calitate în decorul interior

• Bookmarks: 6207


Săptămâna trecută s-a încheiat seria de evenimente “Focus pe calitate în decorul interior”, evenimente pe care Verla le-a desfășurat în 5 orașe din țară (Timișoara, Cluj Napoca, Bacău, Constanța și București), în colaborare cu Grup Transilvae și EDP Design System.

Seminariile au adunat peste 150 de participanți interesați de noutățile în ceea ce privește materialele și echipamentele potrivite pentru decorarea spațiilor interioare.

5

Gama de produse prezentată de Verla ce se pretează atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale și zona de retail, includ următoarele:
– Folii adezive
– Folii transfer termic
– Tapet adeziv / neadeziv
– Hârtii foto
– Folii magnetice
– Canvas
– Materiale textile

Prezentarea s-a concentrat îndeosebi pe exemple concrete de aplicații ale produselor comecializate, studii de caz privind piața decorațiunilor la nivel mondial, dar și o paralelă cu piața din România, exemple de companii, din țară și străinătate, care s-au axat pe anumite nișe de piață și au reușit cu brio să-și crească profiturile de la an la an.

În partea a doua, invitații au asistat la demonstrații realizate pe generația a III-a de imprimante HP Latex și au aflat avantajele tăierii aliniate pe contur realizată cu cutterele Summa.

Pentru cei care nu au reușit să ajungă la seminar, specialiștii Verla vă stau la dispoziție pentru consiliere şi suport, oferindu-vă toate informaţiile de care aveţi nevoie, prin intermediul managerilor zonali şi a echipelor de vânzări din Cluj şi Bucureşti.

Similar Posts:

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
207 views
bookmark icon

Write a comment...