Analiza

Cine merge la Amsterdam?

• Bookmarks: 21605


Până la deschiderea primului mare eveniment al anului, Fespa Digital Amsterdam, au mai rămas mai puţin de 3 săptămâni. Producătorii nu au întârziat să anunţe lansări de produse noi şi simpozioane care vor avea loc pe parcursul celor trei zile ale evenimentului. În ultimii cinci ani, prezenţa reprezentanţilor companiilor româneşti în calitate de vizitator la târgurile importante din Europa a avut o evoluţie crescătoare datorată în mare măsură investiţiilor pe care aceste companii le-au făcut în această perioadă. Dacă în ceea ce îi priveşte pe furnizorii de echipamente şi materiale vizitarea târgului este o oportunitate pentru a stabili întâlniri cu toţi partenerii externi, pentru producători vizita este legată de posibilitatea realizării unor noi achiziţii. Cum anul în curs nu este unul prielnic pentru investiţii, numărul românilor ce vor vizita expoziţia de la Amsterdam va fi considerabil mai mic faţă de precedentele ediţii.

Mircea Spineiu, director general Sorel:
Scopul principal al vizitei îl reprezintă achiziţia unui nou echipament: HP Scitex 1200. Decizia este aproape luată, am beneficiat de cea mai bună ofertă, iar cu această ocazie vom finaliza tranzacţia. Voi profita de eveniment şi voi studia ofertele furnizorilor pentru că intenţionăm să continuăm planul de investiţii demarat în urmă cu doi ani. Probabil că în acest an vom mai achiziţiona un router, o maşină de lipit cu curenţi de înaltă frecvenţă şi una de capsat.

Florin Vâlcu, director executiv Leykom:
Nu am ratat nicio expoziţie mare din Europa. Manifestările de amploarea FESPA Digital sunt pentru noi o oportunitate de a ne întâlni cu majoritatea partenerilor externi şi de a reevalua stadiul fiecărei relaţii în parte.

Bokor-Toth Zoltan, director general Multinr:
Cu toate că, iniţial, prevăzusem vizitarea expoziţiei, ulterior m-am răzgândit. Ar fi fost doar o minivacanţă.

Cristian Mischie, Interbrand:
Vizita noastră la Fespa Digital este legată de participarea la un semniar şi un training organizat de Hewlett Packard pentru posesorii de echipamente HP Indigo.

Cătălin Grigoruţă, director general A&M International:
Anul acesta nu avem planificată nicio investiţie, drept urmare, nimeni din cadrul companiei nu va merge la Amsterdam.

Radu Dumitrescu, director general Randder:
Nu este cel mai potrivit moment pentru investiţii. Odată cu venirea toamnei, probabil, vom relua proiectele de investiţii.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
605 views
bookmark icon

Write a comment...