Stiri

Grup Transilvae vă îndeamnă să intrați în lumea aplicațiilor pe materiale rigide

• Bookmarks: 20528


Puteți oferi clienților mai multe idei cu noile imprimante flatbed HP Scitex FB550/750. Puteți accesa noi piețe cu lucrări tipărite pe materiale rigide și flexibile, dar și specialități realizate cu cerneală alba, dublă-față și efecte texturate. Pentru a vă demonstra acest lucru, Grup Transilvae am realizat un pachet de mostre imprimate pe diferite materiale cu HP Scitex FB550/750. Îi puteți contacta la mk@transilvae.ro sau la 0748.025.014 pentru a primi un exemplar gratuit. Printre altele, pachetul conține:
Composit Aluminiu (Dibond Butlerfinish de la 3A Composites)
Această mostră arată cum HP Scitex FB750/550 poate realiza imagini de o calitate înaltă cu detalii pentru fine art și aplicații decorative. În plus, finisajul mat al acestui compozit de aluminiu este perfect pentru utilizări decorative. Puteți verifica rezistența la zgâriere.
Fluted polypropylene board (DS Smith Akylite D4, 450 g/mp)
Această mostră arată faptul că imprimanta este excelentă pentru aplicații care trebuie tăiate și montate ulterior, cum ar fi display-urile și prototipurile de ambalaje. Acesta este un exemplar foarte ușor, dar și stabil de placă de polipropilenă. Însă echipamentul poate tipări până la 6,4 cm grosime! Datorită flexibilității cernelurilor, cartonul poate fi tăiat și biguit fără ca cerneala să crape la margini. Puteți plia mostra pentru a vă convinge de flexibilitatea extraordinară a cernelurilor.
Foam PVC (Palight by PALRAM)
Această mostră arată că imprimanta realizează o finisare cu efect mat și gloss în aceeași lucrare. Acest efect este rezultatul încărcării aceleiași coli de două ori și a schimbării configurației lămpilor la fiecare încărcare. Nu este aplicat varnish adițional.
Folie Statica (Static Cling by ClingZ)
Acest material este un film de polipropilenă încărcat electric, foarte ușor de montat și demontat. Pentru obținerea unei opacități mai mari, el a fost tipărit cu saturație mare pentru efectul block-out. Puteți tipări acest material din coală sau direct din rolă, utilizând opțiunea de rolă nou introdusă. Puteți monta această mostră pe o fereastră pentru a observa cât de ușor este de utilizat.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
528 views
bookmark icon

Write a comment...