Analiza

HP adaugă o nouă cerneală albă flatbed-urilor Scitex

• Bookmarks: 20521


În tentativa de a spori diversitatea aplicațiilor care pot fi abordate cu echipamentele din această serie, HP a anunțat disponibilitatea unei noi cerneli albe pentru echipamentele Scitex FB7500 și FB 7600. În plus, aceste modele vor beneficia și de proceduri automatizate de încărcare a materialelor, precum și de monitorizarea software a operațiilor.

Întreg pachetul de opțiuni va fi disponibil începând cu luna mai a acestui an. Potrivit reprezentanților HP, posesorii acestor echipamente vor putea aborda lucrări din categoria backlit-urilor sau a tirajelor mici de display-uri pe suport de tip “corrugated”. Pachetul opțional are ca finalitate reducerea costurilor de producție și îmbunătățirea eficienței.

Alimentatorul automatizat cu care vor fi prevăzute Scitex FB7500 și FB7600 va îmbunătăți randamentul mașinii, în special pentru lucrările de tiraje mari.

În plus, HP a anunțat că va lansa și Smart Stream Production Analyzer, o facilitate de tip cloud-computing destinată echipamentelor din familia Scitex, care furnizează date despre fluxul de lucru al echipamentului. Consumul de cerneală și media, informații despre ciclul de producție, comparații între diverse lucrări pot fi accesate de pe orice dispozitiv mobil. Această opțiune va fi disponibilă începând cu 15 iunie 2012.

Mai multe detalii la distribuitorul echipamentelor HP large format în România, Grupa Transilvae: www.transilvae.ro

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
521 views
bookmark icon

Write a comment...