Eveniment

Laris lansează sistemul EGO în România

• Bookmarks: 25 • Comments: 1598


Laris Productions, unul dintre pionierii producţiei publicitare autohtone, a lansat pe piaţa din România sistemul EGO, un produs revoluţionar şi inovativ dezvoltat de firma suedeză Mark Bric, în cadrul unui eveniment ce a avut loc pe 25 martie 2009 în clubul Fratelli din Bucureşti.

EGO preia posibilităţile de construire ale sistemelor metalice, stabilitatea lor şi avantajele celor portabile, oferind un mijloc de exprimare care dă frâu liber imaginaţiei, constituindu-se într-un vehicul excepţional pentru comunicarea comercială de acest tip. La EGO, construcţia dispare în favoarea panourilor grafice faţă de sistemele clasice de construire a standurilor unde este invers, este creativ oferind multiple posibilităţi de configurare faţă de sistemele portabile pop up iar sistemul de prindere a panourilor grafice este perfect (magnet – magnet).

La ora actuală, cea mai cunoscută soluţie constructivă pe nişa mijloacelor de comunicare comercială reprezentate de display-uri şi standuri expoziţionale, este cea a structurilor metalice, bazată pe stâlpi şi grinzi din aluminiu, între care sunt prinse panouri rigide din PAL sau MDF. In acest tip de stand, clasic, construcţia este cea care “comunică”, mesajul fiind adesea transmis prin câteva afişe lipite pe pereţii construcţiei. Desigur s-au dezvoltat multe astfel de sisteme, unele de-a dreptul ingenioase, care oferă posibilităţi diferite de montaj si de design însă ideea de bază, stălpi şi pereţi, a rămas aceeiaşi.

“Numărul mare de repere, dificultăţile de transport şi manipulare a părţilor componente mari şi greoaie, necesitatea unor echipe specializate pentru montaj, spaţiul limitat şi fragmentat pentru reclamă sunt dezavantaje ale acestui sistem care, în contextul unei vieţi din ce în ce mai rapide şi datorită apariţiei spaţiilor neconvenţionale pentru prezentări, cum ar fi de ex mall-urile, sălile de conferinţe din hoteluri, au generat apariţia structurilor portabile, EGO fiind cea mai nouă şi completă soluţie prin care modul în care se construiesc display-urile şi standurile expoziţionale este abordat diferit, dintr-o altă perspectivă”, declară Adi-Paul Boboc, General Manager Laris Productions.

“Structurile portabile sunt caracterizate prin montaj foarte simplu fără unelte, sunt uşoare şi pot fi transportate în genţi însă avantajul cel mai important constă în dispariţia construcţiei în favoarea imaginii, a mesajului, ceea ce satisface nevoile tot mai exigente ale comunicării comerciale.”

Laris Productions este o companie românească înfiinţată în 1991 care a apărut şi s-a dezvoltat odată cu industria producţiei publicitare din România. Este semnatara unor premiere naţionale cum ar fi dezvoltarea primei mese de sampling produsă în România (Campania Tang 1997), importă pentru prima dată în România un sistem de construcţii de standuri portabile (Flexiframe – 1996), importa deasemenea pentru prima dată în Romănia, sistemele pop-up (1997) pentru care oferă local producerea panourilor grafice imprimate digital şi încapsulate termic. Laris Productions este premiată cu două locuri I la singurul concurs naţional pentru calitatea imprimarilor digitale organizat în România, cu ocazia Advertising Show 2005, confirmând astfel preocuparea companiei româneşti pentru implementarea noilor tehnologii din industria producţiei publicitare şi pentru calitate. Laris Production este distribuitor al companiei Mark Bric în România din 1996.

Mark Bric este o companie de top în industria producţiei de display-uri, a cărei deviză este “niciun compromis în privinţa calitaţii”. Mark Bric şi-a pus semnătura pe multe invenţii ce au dezvoltat această industrie: primul sistem expoziţional din plastic Flexiframe (1985), sistemul de schimbare a panoului grapic în Roll Up-uri “Quick Change” (1999), primul pop-up cu fixare magnetică (2003).

Similar Posts:

25 recommended
comments icon1 comment
1 notes
598 views
bookmark icon

One thought on “Laris lansează sistemul EGO în România

    Write a comment...