Tehnic

MARABU Ultragraph UVPOS – o noua dimensiune a „cernelii universale”

• Bookmarks: 32694


Durabile, ieftine, usoare si usor de procesat: foliile de plastic ondulat, uzual fabricate din polipropilena (PP) sau polietilena (PE), sunt pur si simplu indispensabile atunci cand este vorba de aplicatiile gen POS (puncte de vanzare). Cu toate acestea beneficiul maxim dat de impactul vizual poate fi obtinut numai in combinatie cu un sistem de cerneluri adecvat:

Ultragraph UVPOS

Noua familie de cerneluri de la Marabu Ultragraph UVPOS a fost creata special pentru personalizarea diferitelor produse de tip POS fabricate din folii de plastic ondulat (de exemplu PE/PP/PVC) cum ar fi cele montate pe perete, agatate sau display-urile promotionale stand-up.

Ultragraph UVPOS prezinta o aderenta excelenta chiar si pe substraturile ce prezinta o tensiune superficiala scazuta. Mirosul cernelii este aproape nedetectabil ceea ce este foarte convenabil pentru serigrafii ce lucreaza cu ea si de asemenea, dupa printare, nu interfereaza cu eventualele mesaje promotionale olfactive. Dupa uscare filmul de cerneala este foarte flexibil facilitand extraordinar de mult post-procesarea. Pretul rezonabil completeaza profilul sofisticat al acestei familii de cerneala.

Beneficiile Ultragraph UVPOS:

 • Adeziune perfecta pe PE si PP
  Rezultate excelente la imprimarea pe substraturi cu tensiune de suprafata redusa. In general nu este necesar un pre-tratament suplimentar al substratului.
 • Film de cerneala foarte flexibil
  Potrivita pentru toate tipurile comune de operatiuni post-procesare precum stantare, taiere, cioplire, conferind siguranta prelucrarii si asigurand calitatea ridicata a produsului final.
 • Nu necesita adhesion modifier
  Prezinta o foarte buna adeziune pe substrat fara utilizarea de auxiliari. Aceasta inseamna eliminarea problemelor inerente folosirii cernelii in combinatie cu auxiliari – timpul de viata limitat al amestecurilor si pierderile cu cerneala ramasa neutilizata care trebuie aruncata, deci in final castig de timp si reducere a costurilor.
 • Mirosul (specific oricarei familii de cerneala UV) este minimizat
  Miros neutru al cernelii – acest lucru se aplica atat in timpul procesului de imprimare cat si dupa, in cazul produselor finite expuse (foarte important mai ales pentru aplicatiile de interior).

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
694 views
bookmark icon

Write a comment...