Interviu

Piaţa materialelor pentru print va creşte cu 10% în 2010

• Bookmarks: 25476


Mehler Texnologies este una dintre cele mai importante companii producătoare de materiale pentru print la nivel internaţional, cu o tradiţie îndelungată, care îi conferă un atu în faţa altor firme de profil.

Sorin Antohi, director general al Mehler Texnologies în România, ne vorbeşte despre cum a evoluat activitatea acestei firme, într-o perioadă în care producţia publicitară a avut puternic de suferit de pe urma impasului economic care a afectat întreaga ţară.

Potrivit lui Sorin Antohi, Mehler Texnologies Romania încheie anul 2009 într-o notă optimistă. Cele mai vândute produse ale companiei pe piaţa românească în 2009 au fost frontlit-ul , backlit-ul și mesh-ul. Un alt produs de succes a fost Airtex Magic, un material unic dezvoltat şi produs doar de Mehler Texnologies.

“Cel puţin pentru compania noastră, dar probabil şi pentru ceilalţi competitori, vânzările totale au fost puţin mai ridicate în a doua jumătate a anului. Cu siguranţă, acest lucru s-a întâmplat datorită alegerilor, perioadă în care noi am vândut aproximativ 150.000 mp în principal blockout, dar şi frontlit şi mesh.”

În afară de această excepţie, scăderea pieţei de print outdoor a fost evidentă pentru 2009. Cu toate acestea, luând în calcul evoluţia activităţii de anul acesta, directorul Mehler Texnologies România estimează o creştere a distribuţiei de materiale pentru print cu aproximativ 10% în 2010.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
476 views
bookmark icon

Write a comment...