Eveniment

Porsche transformă printul în hologramă video

• Bookmarks: 26563Agenția Cramer-Krasselt a creat o campanie de promovare pentru noul Porsche 911, formulată în jurul unor printuri care ies, la propriu, din pagină. Reprezentanții Porsche susțin că ideea reprezintă o premieră absolută în lumea publicității, deși au mai existat încercări de promovare ale altor branduri în această direcție, un exemplu recent fiind cel din campania derulată în Japonia de Kit Kat, care translata o versiune analogă de print într-o hologramă.

Conceptul propus de Cramer-Krasselt este, însă, unul mult mai spectaculos, dar și mai simplificat și, ca atare, generator de impact imediat.

Printul hologramă a apărut în numărul din aprilie al revistei Fast Company. Pentru a fi activat, pașii de urmat sunt foarte simpli. Pe paginile dedicate reclamei Porsche este inserată o foaie de acetat, care, asamblată după instrucțiunile incluse, formează o prismă. Așezată pe o tabletă deschisă la 911hologram.com, prisma proiectează materialul video de pe pagină într-o hologramă 3D interactivă.

„Imaginile video obișnuite nu permit crearea acestui tip de hologramă. Am trecut printr-un parcurs incredibil de încercări și erori doar pentru a realiza materialul video”, explică un reprezentant al agenției.

Urmărește materialul video pentru a vedea cum funcționează, concret, conceptul propus de Porsche.

 

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
563 views
bookmark icon

Write a comment...