Analiza

Printurile artistice contribuie la strângerea de fonduri pentru Japonia

• Bookmarks: 25503


Distribuitorul britanic de echipamente Apex Digital Graphics va expune o serie de proiecte unice realizate prin tehnologie litografică, create de artişti japonezi.

Astfel, o ediţie limitată de 500 de printuri obţinute prin tehnologia offset litografică vor fi realizate în cadrul unui eveniment deschis, care va avea loc la sediul companiei Hemel Hempstead, în perioada 4-5 octombrie. Proiectul, administrat de Kate Ferrucci, din cadrul companiei Quarto Design şi sponsorizat de Apex, include 20 de elemente grafice ce poartă tema “Cu gândul acasă”.


Evenimentul de prezentare al acestor printuri poartă denumirea Total Printing 2, va include procese de imprimare ajutate de soluşii MIS, web-to-print, pre-press şi post-press.

“Suntem entuziasmați, pentru că am putut furniza asistenţă tangibilă pentru ajutorarea victimelor implicate în tsunami-ul din Japonia, în numele întregii comunităţi a printului din Marea Britanie. Legăturile puternice pe care le avem cu Japonia prin intermediul furnizorului Ryobi sunt o dovadă a faptului că impactul pe care l-a avut evenimentul asupra echipei de aici este puternic”, afirmă directorul de marketing al Apex, Neil Handforth.

Vânzarea printurilor ce poartă numele “Cu gândul acasă” vor contribui la strângerea de fonduri pentru Crucea Roşie Japoneză şi va susţine eforturile acesteia de a remedia distrugerile din urma tsunami-ului. Cele 20 de elemente grafice vor fi imprimate pe o presă tradiţională litografică Ryobi şi vor fi inserate în rame de lemn realizate de Quarto.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
503 views
bookmark icon

Write a comment...