Eveniment

Se lansează Printex 2010

• Bookmarks: 25478


În perioada 17-20 martie 2010, va avea loc la Romaero Bucureşti Printex 2010, târgul internaţional de print pentru Europa Centrala şi de Sud-Est. Târgul îşi propune să reuneasca nume de marcă ale industriei, într-o platformă de business care să conţină şi să lanseze cele mai noi echipamente de pe piaţa internaţională de tipar.

Scopul declarat al organizatorilor de la agenţia Plus Media este să creeze un spaţiu în care oamenii de afaceri din regiune să se poată întâlni direct cu producătorii de echipamente, reprezentanţii marilor companii din lume, acoperind toate etapele procesului tehnologic de print: pre-press, press, post press, consumabile, distribuitori de echipamente poligrafice second hand, grupaţi într-un sector distinct al târgului.

În cadrul evenimentului, potenţialii clienţi vor putea găsi toate elementele necesare utilării moderne, competitive şi eficiente a unei tipografii, precum şi consultanţă tehnică de specialitate. Vor mai fi prezente în expoziţie şi instituţii financiar-bancare, cu oferte de finanţare a eventualelor achiziţii de echipamente.

Plus Media este o agenţie de PR prezentă de şase ani pe piaţa din România, cu experienţă în organizarea de târguri, expoziţii şi conferinţe, având în portofoliu evenimente precum Târgul de Apartamente Condominium, Condominium-Deco, CreditExpo, LeisurExpo şi OfficExpo.

Termenul limită pentru înscrieri la Printex 2010 este 15 decembrie 2009, însă se acordă discount 5% pentru înscrieri şi plăţi până la 15 octombrie 2009. Mai multe detalii pe www.printexpo.ro.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
478 views
bookmark icon

Write a comment...