Default

Starurile din industrie au fost invitate la petrecerea Antalis

• Bookmarks: 34433


Antalis a dat startul petrecerilor de sfârșit de an cu invitați din industria de print și de comunicare vizuală cu „Star Party” în a doua jumătate a lunii noiembrie. Respectând dress code-ul evenimentului „Fii un star”, au stat la aceeași masă Amy Winehouse, Cruella de Vil, Beyonce, Lara Croft, Rambo sau Audrey Hepburn. Cum n-a fost loc de subiecte precum ofertele de preț, negocierile și termenele de plată, invitații s-au relaxat pentru câteva ore, după un an de muncă.

Dan CĂLIN

Invitații au avut parte de mai multe surprize plăcute din partea organizatorilor. Una dintre ele a fost cabina foto dedicată unde au pozat în sute de instantanee, primind fotografiile pe loc. Mr. Saxi a avut două intervenții la saxofon care au fost apreciate de cei prezenți, dansul și buna dispoziție fiind la ele acasă. În plus, starurile Amma Print, Aktis, Angels, Arta Grafică, Best Print, Euro Business Group, Everest, Interbrand, Peggy Production, RTC Paper & Boards au fost premiate pentru creativitate, cooperare, vizune și ingeniozitate.
Evenimentul a fost susținut de Sappi, Adrian Murăruș, reprezentant Sappi în România, declarând cu această ocazie: „Suntem întotdeauna deschiși să sprijinim acțiunile de promovare ale clienților și partenerilor noștri din România și ne face plăcere să participăm la astfel de evenimente care au o componentă importantă de socializare și de networking. Împreună cu Antalis mulțumim tuturor celor prezenți.” Oamenii s-au simțit bine, pregătindu-se astfel de vacanța din perioada sărbătorilor de iarnă pentru a începe anul 2016 cu mai mult aplomb.

Similar Posts:

34 recommended
comments icon0 comments
0 notes
433 views
bookmark icon

Write a comment...